in English

Digitoimistossa äänet talteen

Digitoimisto on suljettu. Digitointikysymyksissä voi edelleen ottaa yhteyttä Musiikkiarkiston toimistoon.

Onko kokoelmissasi musiikkitallenteita tai muita äänitteitä, joita pitäisi digitoida? Tarvittava toistolaitteisto kuitenkin puuttuu – tai et vain tiedä, miten digitointi tulisi tehdä.

Mikäli äänitteet eivät ole vielä rapistuneet kuuntelukelvottomiksi, ratkaisu ongelmaan voi olla Digitoimisto. Kevyesti mutta laadukkaasti varustettu Digitoimisto tarjoaa itsepalveluun perustuvaa äänitedigitointia. Palvelu on maksutonta – käyttäjä maksaa tarvittaessa vain varmuuskopioista, ja niistäkin omakustannushintaan.

Tarjoamme ilmaista koulutusta pienryhmille. Etusijalla ovat kulttuuriperintöalojen kuten arkistojen, museoiden ja kirjastojen edustajat. Konservointia vaativissa töissä ja suurempien aineistojen kohdalla annamme asiakkaille opastusta kaupallisten toimijoiden palveluista.

Käyttäessään Digitoimiston palveluita asiakkaat sitoutuvat käyttöohjeisiin. Muistiorganisaatioiden ja yhteisöjen edustajia pyydetään ennen vierailua hankkimaan esimiehen allekirjoitus tekijänoikeuksia ja digitointia koskevaan valtakirjaan.

Digitoimistossa voi digitoida

Varmuuskopiointi

Aukioloajat ja sijainti

Ajanvarausjärjestelmällä toimiva Digitoimisto on avoinna arkisin klo 10–16.

Ohjeet ja lisätiedot

Digitoimiston ylläpitäjät